VETERİNER FAKÜLTESİ

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyelerinin Fakültemizi Ziyareti

26.11.2021 06:34

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyelerinden oluşan bir heyet (16-17).11.2021 tarihleri arasında fakültemize bir ziyaret gerçekleştirdiler. Avrupa Veteriner Eğitim Kurumları Birliği  (EAEVE) sürecinde Fakültemizde ve Hayvan Hastanesinde yapılmış olan çalışmaları yerinde incelediler. Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Mehmet ÇALICIOĞLU, Dekan Yrd. Prof. Dr. Ömer KIZIL, Hayvan Hastanesi Baş Hekimi Prof. Dr. Mehmet Cengiz HAN, Başhekim Yrd. Prof. Dr. Gaffari TÜRK (EAEVE) sürecindeki çalışmaları hakkında bilgilendirmeler yapmışlardır. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri incelemelerini tamamlayarak 18.11.2021 tarihinde fakültemizden ayrılmışlardır.