VETERİNER FAKÜLTESİ

Fakültemizin 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

23.06.2022 14:51

Fakültemizin 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Mustafa Temizer Konferans Salonunda yapıldı. Törene, üniversitemizin Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Mehmet ÇALICIOĞLU, Elazığ Bölgesi Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cazim BULUT ve Üniversitemiz Yöneticileri, Öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldılar.

Dekanımız Prof. Dr. Mehmet ÇALICIOĞLU, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesinin bugün 137 mezun ile birlikte 47. Dönem mezunlarını uğurladığını belirterek, mezunlara ulusal ve uluslararası akreditasyona sahip bir fakülteden mezun olduklarını, ve bu statünün kendilerine başta AB ülkeleri olmak üzere uluslararası şirketlerde mesleki unvan ve yetkilerini kullanarak çalışma fırsatı sunduğunu  belirterek meslek hayatlarında başarılar diledi.

Mezuniyet Töreni programı başarı belgeleri ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ve yemekle son buldu.

twitter.com/Firat_vet

yes facebook.com/fu.veteriner